Tuesday, 13 April 2010

what a day...

En gjeng seniorer som ble tatt på fersken av politiet da vi heiv dasspapir trærne rundt skulen. Ok, før dere sier "oi" og "ånei!!", la meg forklare. Å hive dasspapir på skulen (eller "rolling the school" som amerikanerene kaller der) når det er senior week har vert en tradisjon her på Lutcher High school siden 70-tallet. Og politimennene som stoppet oss hadde selv vert med på dette... Og det at de stillte villig opp på bildet viser vel og at de ikke var så veldig seriøse. Ok, la meg fortelle hele historien fra begynnelsen av. Meg, Shelbi, Tyler, Drake og Heidi kjører inn på parkeringsplassen på skolen med masse toalettpapir i bagasjerommet. Der møtte vi alle de andre seniorene, og så begynnte vi og kaste dorullene opp i trærne sånn at de henger ned, det ser egentlig ganske fint ut! Men så roper noen som sto på den andre siden av veien "Politi, politi!!!" Og så sto vi der, litt forfjamsa, vi så jo ingen politi så vi bare fortsatte... Sant nok, 30 sek senere etter kom politiet kjørendes inn på parkeringsplassen.
Vi kasta oss inn i Tyler sin bil, men vi klarte tenke såpass langt at å prøve å kjøre fra politiet var en dårlig ide. Jeg ble litt skremt (les livredd) da vi sto der foran politiet, men jeg fant fort ut at det var egentlig ingen "big deal". Så vi måtte skrive ned navn og nummer, men de sa at de kom ikke til å ringe oss, de måtte bare gjøre det for å late som.

Drake, Shelbi, Heidi og meg var og fiska siste dagen i påskeferien. Alle de andre fikk fisk, men ikke meg:(


Hehehe. Shelbi og meg kjøpte vannmaling og malte på bilen til Drake som en spøk.
Ok, så kommer vi til i dag. I dag var første dagen i senior week, vi hadde ikke skole, men hadde picnic og spillte baseball i en park. Veldig koselig, og vi fikk gå hjem 11.30. Så da gikk Shelbi, Tyler, Heidi, Drake og Frank og fiska. Eller det var det som var planen egentlig. Vi kjørte på firhjulere og til en golf cart plass borti her, ordna til fiskestengene, og etter 5 minutter holdt vi på å kjede vettet av oss så vi ga opp og gikk og rånte rundt på firhjulere og den der golf carten rundt. Vi kjørte gjennom en skog, over diverse gjorder. Og så fant vi en ny plass å fiske, fiska der i 10 min til. Og så ga vi opp fiskinga og kjørte hjem og bada litt i bassenget til Shelbi. Og sååå gikk Frank hjem, og så kjørte vi tur på golf cart'en igjen. Men det vi ikke kom på var at golf cart'er kjører på strøm, og før eller senere går den jo tom for strøm, noe den gjorde midt ute i en skog. Så da måtte vi (ok her måtte jeg stoppe for å forhøre meg med Mona om hva som er det korrekte ordet for skyve, endte opp med å måte slå opp push/shove i en engelk ordbok) skyve golfcarten til vi kom ut av skogen og kjente oss igjen. Da henta vi firhjuleren til Shelbi og så skulle vi dra golfcarten hjem. Men da fulgte Shelbi sin hund etter oss, noe vi ikke oppdaga før vi var der borte, han er vanligvis en snill og koselig hund, men da vi kjørte forbi en nabo med hund ville han bort og hilse på den lille hunden. Det ville ikke den lille hunden, han ble sint, og da ble Shelbi sin hund også sint, så da sloss de. Shelbi sin over 50 kg hund i mot ei lita fillebikkje. Eigeren til den lille ble kjempesint og redd og begynnte og kjefte og smelle, så Drake måtte prøve å dra den store bikkja i halen for å stoppe galskapen. Det bildet av den store hunden som står og risted den lille hvite i kjeften og Drake som står og drar i halen på den store for å stoppe galskapen, og med en random nabokone med en spade som slo vilt rundt seg fordi hun sikkert trodde det var veldig nyttig og hjelpsomt, er et bilde som er blitt svidd inn i netthinnen min. Drake fikk tak i halsbåndet på den store, og meg og han slepte den hjem til Shelbi. Den lille hvite overlevte, men det var ganske blodig. Og pinglete som jeg er, så fort vi hadde fått Shelbi sin hund hjem tryggt, fant jeg nermeste busk og spydde. Åå så koseligt, det var sikkert veldig underholdende å lese... Shelbi gråt, jeg gråt, alle var bare veldig trøtte og sletne og solbrendte etter en LANG dag ute.


No comments:

Post a Comment