Monday, 18 January 2010

prom...?

Hei!
Blogger igjen i dag. Det er egentlig ganske kjekt å blogge. Vet egentlig ikke om det er noen andre enn mor og far som faktisk leser dette da, men jaja :)

Ellers er Tina veldig kald for tiden, noe jeg ikke helt forstår siden det er nøyaktig samme temperatur i huset året rundt. Og det går jo an å stille på airconditionen, men nå har hun jo i hvert fall noe å skylde på når hun ikke gidder gjøre noe.

Men det jeg egentlig kom for å fortelle om var prom! Prom er 27. mars, men alle snakker om det allerede. For Prom involverer mye planlegging, man må finne seg date, kjole, bestille sminke og frisørtime, avtale hvem som skal sitte i limousin med hvem, and the list goes on! Jeg har i det minste fått ordna meg date. Gjett hvem? Hehe, ja det er Drake. Nå tror sikkert dere at jeg ikke har andre guttevenner enn Drake her nede, men det har jeg jo. Men det er bare Drake som gjør så mange dumme ting som må gjenfortelles på bloggen, så derfor blir det ikke så mye plass til så mange andre. Meen tilbake til prom. Prom er et slags ball, bare større, sånn som alt her i USA er. Og folk her tar prom SERIØST! Alle snakker om hvem som går med hvem, alle er livredde for å ende opp uten date og alle jentene bekymrer seg for å finne den perfekte kjolen (altså den kjolen med mest glitter, strass og perler). Mange av veninnene mine har og startet på dietter for å se bedre ut i kjolene sine. Jeg er egentlig passe lei maset allerede, misforså meg rett her for prom kommer nok til å bli kjekt, men det er jo bare en dag! Jaja :)

3 comments:

 1. sko helsa ifrå Marit U og sei at hu au lese bloggen på jabnå.

  mor

  ReplyDelete
 2. æg au læse bloggen din. ser innom heila tiå for å sjå om der æ noge nytt. tante

  ReplyDelete
 3. Eg au lese bloggen når eg komme på det ;)
  E kjolane mine på vei nå? Må passa godt på de! :)
  kosa deg masse! :)
  Liv Tone

  ReplyDelete