Tuesday, 6 October 2009

Hallo igjen! Jeg oppdaterer jo ganske ofte for tiden! Akkurat nå oppdaterer jeg fordi jeg prøver å unngå å gjøre lekser L Jaja. Pakken min, som foreldrene mine har sendt meg, har ikke kommet enda, jeg gleder meg som en gal til å spise norsk smågodt og leverpostei, og lese Pondus og Nemi J

Jeg og vertsforeldrene mine har planlagt å reise til New Orleans på fredag, skulkedagen, om det ikke pøsregner (noe det har gjort mye i det siste).

Jeg driver og skriver et essay om Norge for tiden, jeg fikk forresten A på mitt forrige essay, som jeg skrev om farfar. Haha, ingen av de andre i klassen fikk høyere enn C, utenom meg. Jeg tror noen av de er litt irriterte på meg, forstår jeg godt, jeg slår dem jo i sitt eget morsmål!

Jeg tror jeg begynner å bli litt egoistisk. Jeg snakker jo bare om meg, meg, meg. Jeg kunne jo begynt å ramse opp diverse navn og forklart hvem de er, men de driver og kikker innom bloggen min av og til, og de blir litt nervøse hver gang jeg nevner navnene deres på bloggen min.

Amerikanere er veldig flinke til å gi komplimenter. De har alltid noe fint å si, og det er alltid koselig å få komplimenter! Dette er noe vi nordmenn burde bli bedre på! Jeg har sikkert fått mer komplimenter på mine to måneder her nede enn jeg har alle de 17 åra jeg har bodd i Norge!

Men jeg må jo innrømme at jeg savner Norge. Akkurat nå sitter jeg og hører på Alf Prøysen, haha, jeg har fått Lille vacra anna og Teddybjørnen på hjernen. Jeg kan forestille meg hvor rart det må høres ut for de jeg går forbi når jeg synger for meg selv.

Ok, nå skal jeg gå og gjøre lekser, jeg lover!!

Dette er ett av de første bildene som kommer opp man googler Lutcher High school. Det er ganske kult å tenke på at for bare et par måneder siden satt jeg hjemme i Norge og kikket på dette bildet, uten å ane hvem disse folka er. Når jeg ser på det nå, kjenner jeg i gjen overraskende mange!

1 comment:

  1. glede meg te du får pakken......:p...me hadde oppi litt av kvart }:)

    ReplyDelete