Sunday, 4 October 2009

Enda en uke er gått i det store utland, og det går fremdeles kjempebra med meg! Siden sist har jeg vert på 4H-møte på tirsdag, og det var dritkjedelig. Vi gikk gjennom referat fra sist møte, og så demonstrerte en senior (som er ganske merkelig, og lukter rart) hvordan man skal skjære opp en paprika. Men 4H-møtene her er i skoletiden, så eg slapp i hvert fall litt geometry.
På torsdag trente vi sprint på track-banen utenfor skolen. Og track-banen er rundt fotballbanen der alle fotballspillerene trener. Så vi måtte spurte rundt mens fotballspillerene trente. Det var ganske distraherende å løpe når du vet at halve fotballspillerene står og studerer deg, men det var ganske koselig da de ropte "Go Eli" og "damn that girl can run" og stillte seg opp for å få en high five da jeg løp forbi :)
På fredag var jeg på american football game, som vanlig, og Lutcher High school vant, som vanlig. Ellers sliter jeg enda med å huska navn og ansikt. Jeg trodde jeg var ganske god på det, men etter et par måneder her nede, har jeg insett hvor håpløs jeg er. På fotballkampen traff jeg en jeg hadde hatt en ganske lang samtale med, og støtt borti flere ganger på Homecoming sist fredag, men det husket jo ikke jeg. Eller jeg husket det jo når han sa at han var han DJ'en jeg snakked med om country. Det er ganske flaut, men folk her er ganske tålmodige med meg :)
Etter fotballkampen ble jeg invitert med hjem til Shelbi, for hun ble 18 år, så hun hadde et lite bursdagsselskap. Det var bare meg, Emma, Summer, og typen hennes, og en del av familien til Shelbi. Det var veldig koselig, vi fikk god mat, og god kake :)
I går var jeg på et Cross country meet. Det begynner å bli kjøligere her nå, så i går var det vel bare 25 grader da vi sprang om morgenen. Det gjør at det er lettere å løpe og, så tiden min var den beste hittil, slo min forrige beste løps-tid med 2 min. Etter det var det hjem for å slappe av, skulle egentlig bli med noen venner til et "haunted house", men det ble avlyst fordi det var drittvær. Spøkelseshusene her nede har rykte på seg for å være dritskumle, de har dukker, mumier, og ekte skuespillere som løper etter deg med motorsag, så jeg var ikke så alt for lei meg for at vi ikke gikk. Men vi skal kanskje neste helg da, de har lovt å ta meg med en gang før jeg reiser, og det er høysesong for det nå siden det snart er halloween. Så jeg ble hjemme og spiste snop og så film med Tina.
Og i dag var jeg på et veldedighetsløp for en kirke og sprang et 5 kilometers-løp. Treneren ga oss valget mellom å løpe løpet i dag, eller å løpe 13 km i morgen på trening, så hele laget valgte selvfølgelig løpet, selv om vi måtte stå opp klokka 7. Det var ca 120 deltagere i alderen 10 til 50 år. Og gjett hvem som kom først av alle damene?? MEG!!!! Så jeg fikk med meg to gullmedaljer hjem, for best kvinne, og best kvinne i alderen 14 - 19 år. Og så kommer det bilde i avisen av meg og Drake, som kom først av mennene :)
I dag skulle jeg og vertsforeldrene mine egentlig reise til New Orleans, men det startet å regne etter vi var ferdig med løpet, så det ble utsatt. I stedet reiste vi til Walmart for å handle inn dagligvarer, og spiste lunch på Burger King. Nå skal jeg prøve å gjøre litt lekser før jeg sovner, er ganske sliten, hadde vert herlig med høstferie nå. Her er ikke neste ferie før Thanksgiving, som er i November. Men fredag er Senior Skip Day, da alle seniorene skulker, så da får jeg sikkert slappe av litt :)

2 comments:

 1. Hallo Eli ;)

  Høres ut som om du har det kjempe kjekt der borte. Misunner deg virkelig.
  Gratulerer med seieren i veldedighetsløpet!
  Var utroligt kjekt å lese gjennom bloggen din, for å høre hvordan du har det.

  Hilsen fra Øyvind Stangeland.

  ReplyDelete
 2. Wow, Eli.. Ser ud så du virkele he dæ jillt!
  Du æ kanonflinke te å skriva - å få mæ dæg dæ så æ intressant:)

  Gratulera mæ seiaren foresten:P

  Kos dæg!! å Nyd dette åre.. :)

  ReplyDelete