Sunday, 29 November 2009

thanksgiving, big bang theory, fruit roll-ups

Hei

Thanksgiving var kjekt, kalkunen var god. Tony måtte jobbe, så det var meg og Tina som gikk til søsteren til Tina sitt hus. Der var det mange folk og mye mat. Døtrene til søsteren til Tina heter Happy og Candy. Jeg tuller ikke.

Var på salg i går, black friday, stort salg over alt, var med noen veninner, vi stod opp 3.30, fordi de fleste butikkene åpna 4. De forberedte meg på at det kom til å bli litt crazy, men det var ikke så fælt egentlig.

Har blitt hekta på Big Bang theory, og jeg har sett x antall episoder i løpet av ferien.


Dette er en fruit roll-up. Det er amerikanerene sitt svar på å spise frukt, selv om den sikkert inneholder mye mer sukker en frukt. Og så er den tilsatt vitaminer for å bli "sunt". Men de er veldig gode. Klissete og seige, og veldig søte, selv om Tina mener at det er ikke snop. Men godt er det i alle fall.

I morgen skal vi ut og kjøpe juletre. Det er et hus her nede i gata som har fryktelig stygge juledekorasjoner i hagen. De er oppblåsbare, og ligner litt på heliumballonger, bare de er laget av teltstoff. De har tre snømenn, en mikke mus, og en nisse..

2 comments:

  1. He, he, he. Kan sjå for mæg di stygge juladekorasjonane i hagen neri gadå. Merkeligt kæ di tykkje æ fint... :-)

    ReplyDelete
  2. FYI Besta er klar til jul!

    ReplyDelete