Friday 5 March 2010

camping the american way!

Da var det vel tid for å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste, selv om jeg egentlig burde øvt på prøve nå.



Sist helg var jeg på camping med Shelbi, Drake, Chase, mor og far og tanta og onkelen til Shelbi, og Tyler. Men Tyler lå inne i campingvogna og sov bokstavelig talt HELE turen. Vi andre som var ute av campingvogna brukte mye av tida til å kjøre rundt i en golfbil. Ja, vi brukte vel egentlig mesteparten av helgen til å råne rundt i den. Jeg og Drake bada i svømmebassenget, eller hoppte uti badebassenget og klatra opp igjen, det er ikke veldig varmt her ennå. Faren til Shelbi lagte god mat til oss, den siste uken har jeg spist middag hver dag! Det er lenge siden sist! Tina er ikke alltid i humør til å lage mat, og jeg har ikke alltid tid til å lage middag pga lange tracktreninger, lekser og generelt bare ting som er mer spennendes enn å henge over gryter etter en lang dag, så det var veldig kjekt å ha en helg med middag servert.

Ellers så trener jeg mye track. To timer hver dag. Jeg er drittlei av å springe i rundinger på den dumme banen. Neida, det er litt kjekt og. Av og til. Vi har vårt første track-meet på lørdag, og jeg gruer meg fælt.

1 comment:

  1. Hørres ut som du stor kose deg! :)
    he kjolane kommt? Passte de å blir d en av mine eller din egen så vinne den den store promdress konkurransen? :)

    PS! Pus savne deg ;)

    Liv Tone :)

    ReplyDelete