Saturday, 22 August 2009

Dere gjetter ikke hva jeg har gjort i dag! Jeg stod opp 05.15 for å springe fem kilometer med cross country-teamet. Jeg kom hjem, tok en dusj, og i motsetning til alle de andre, gikk jeg og la meg og sov en halltime til. Jeg var nemlig ikke på skolen i dag, jeg var på sykehuset for å besøke en baby som snart skulle komme til verden!
Før jeg forteller videre skal jeg lage en oversikt til dere over hvem som er hvem, selv jeg sliter med navnene, så om dere skal forstå hva jeg snakker om lager jeg en oversikt her.
Tina og Tony er vertsforeldrene mine.
Mindy er datteren deres.
AJ er sønnen deres, han er gift med Heather.
Heather er den gravide.
Ayden Joseph er den nyfødte
Josh er broren til Heather
Jenny er moren til Heather
Vi kjørte hjemmefra litt før 8, og stoppet et sted og spiste begnets til frokost


Begnets er en lokal spesialitet, og miner litt om vannbakkels, bare ikke så søtt. Kjempegodt!Vi kom til sykehuset i Baton Rouge 9.30, og ventet og ventet og ventet. Jeg fikk gjort litt lekser, og jeg lå lenge og halvsov i en stol. Baby Ayden kom endelig, etter maaange lange timer venting. Jeg var glad for å bli invitert til en så personlig familieting, jeg har tross alt bare møtt Heather en gang før.. Hun begynte å føde rundt 15.00-tiden, Tina, AJ og Jenny var med henne, mens vi andre ventet på venterommet. Josh drev og sendte meldinger med AJ, så vi ble jevnlig oppdatert. Ayden kom klokken 16.00, og vi fikk se og holde ham rett etter. Innen en time hadde AJ postet bilder på facebook av barnet! Og mens vi var der inne og så på den nyfødte var det konstant noen som var på telefonen eller sendte meldinger for å oppdatere venner og kjente. Barnet veide 7 pounds 14 ounces og var 19 3/4 inches lang.

Heather, Ayden, AJ, Mindy, Tina, Josh, Tony


2 comments:

  1. Stiligt! Nå verte sikkert du Gudmor te badne, så lage di film om deg om nogen år ;p
    Det æ skikkele kjekt mæ bloggen din, mæ sjekke kvær dag. Mæ æ litt bekymra for honnane om di øveleve dette året mæ hardkjør. Ha ei flotte helg, håba de får fint ver, her heima ser det ud te me sleppeå vatna blommane sjøl.
    Helsing far og mor

    ReplyDelete