Tuesday, 25 August 2009

Jeg var på et FCA-møte på onsdag. Fellowship of christian athletes. Ganske koselig. Ganske likt hjemme. Det var en mann der som hadde en tale, så sang og spilltebto gutter som går i sports medicine-klassen min. Så kom han mannen (som forresten er kjempefeit) opp på scenen og roper inn i mikrofonen: "I love cheeses!" Eller der er hvertfall det jeg trodde han ropte, jeg synes det var så merkelig at alle klappte for dette, helt til jeg innså at det han egentlig sa var "I love Jesus... Resten av talene gikk med til å prøve å la vær å le, alt ble bare morsomt etter det.

JEG HAR FÅTT KNEKKEBRØD! Tre forskjellige sorter, så nå er det knekkebrød til frokost, lunsj og middag! Eller hvertfall til frokost og lunsj :)

I dag har jeg vert på cross country, og nå skal jeg egentligt gjøre lekser. Fikk så mye lekser i dag at det var så vidt jeg klarte bære med meg sekken hjem, er ikke akkurat motivert til å begynne heller.

I morgen skal jeg på treningssenteret med cross country-teamet, og så skal jeg på 4H-møte :)

1 comment:

  1. Prøve igjen eg. Har nettop sagt hadet til mor di og adle Maritane. Dei har vore i klubb her. Det høyrtes ut som du har det kjekt "over there". Men du må ikkje slita ut hundane med adle turane dine. Dæ va lurt å gå med ein om gongen:o)
    Kos deg. Hilsen Mette

    ReplyDelete