Monday, 10 August 2009

this is the start of something new

Nå har jeg vert i USA i snart 3 uker. Det har gått kjemperaskt, men noen ganger har det også gått veldig seint! Det jeg savner mest ved Norge for øyeblikket er KNEKKEBRØD! Jeg klarer ikke slutte å tenke på knekkebrød. Jeg savner også den friske norske lufta, her er alt så varmt og klamt.


Noe av det første jeg lærte om amerikanere er at man skal ikke ta alt de sier bokstavelig. Vi reiser klokka 10 betyr ikke at jeg trenger sitte klar ti på 10. Jeg har blitt vandt til å ta det folk sier med en klype salt, og heller bli positivt overasket om noen holder en avtale, eller møter opp punktlig. I helgen har jeg vert på shopping, spist middag på Chilis, vert på Tabasco-fabrikken, spist på Wendys og vert på Avery Island. En koselig helg, vi har fått gjort en del, men også hatt mye tid til å slappe av hjemme.

Jeg møter folk jeg kjenner over alt! Jeg møtte en jente som skal gå i klassen min på Subways, og jeg møtte en annen jente da vi spiste frokost på Cafè house (ja vi har spist mye ute i det siste!). Og da jeg var ute og syklet her en dag, stoppet noen jenter jeg kjenner og vinket og tutet på meg! Det er så herlig at folk kjenner meg igjen, og stopper og snakker med meg, jeg blir ganske lettet hver gang.

I morgen er min første dag på Lutcher high school. Jeg kjenner at jeg gleder meg, og det er betryggendes at jeg vet kjenner noen folk i hvert fall sånn halveis. Og noen jenter jeg møtte da jeg var på Hooters med Simon og vennene hans lovte at jeg kan få sitte med dem i lunchen, så jeg slipper å bekymre meg for å måtte spise lunchen på do sånn som i Mean Girls :)

5 comments:

 1. Kristine Njærheim10 August 2009 at 09:49

  gal kjekt å hørra at de går så godt å at du he de så kjekt;D

  ReplyDelete
 2. Save du ije meg mest av alt:(?
  <3Grete

  ReplyDelete
 3. klart æg savne deg grete<3
  gudd at nogen gidde kommentera på bloggen når æg tæge meg ti te å skriva dette:)
  ska oppdatera dokke på koss d æ å gå på high school når æg får ti! møje så skjer akkuratt nå

  ReplyDelete
 4. Me æ på leid itte nogen så sæle knekkebrø i nærheden av deg. He sendt e-post te Wasa i USA men de he ikkje svart ennå :/ du får prøva å halle deg i live på noge aent innte viare.....me he ikkje glømt deg og æ glae i deg ennå(ja, Hilde au)
  knib i fra mor og far

  ReplyDelete
 5. Gått du kose deg på skolen Eli :)
  Savne deg her heima ;(
  Grete:*

  ReplyDelete